Έπιπλα Σιλβεστρίδης  
Οι ρίζες της επιχείρησης βρίσκονται στη 10ετία του 30, αλλά οι στόχοι και η πολιτική που θα ακολουθούσε η εταιρία τα επόμενα χρόνια, καθορίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 60. Η φιλοσοφία της ενσαρκώνεται στην παραγωγή πρωτοποριακών ειδών για την ελληνική αγορά, έπιπλα σπιτιού και έπιπλα επαγγελματικού χώρου, (έπιπλα για ξενοδοχεία, εστιατορία, καφέ, bar, κτλ) σε ασυναγώνιστη ποιότητα, έπιπλα με διαχρονικότητα στον σχεδιασμό , έπιπλα σε τιμές απόλυτα ρεαλιστικές, που σέβονται την προσωπικότητα και τη νοημοσύνη του αγοραστικού κοινού.

Το 1977 θεμελιώνεται το νέο ιδιόκτητο εργοστάσιο της εταιρίας στο 13o χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, το οποίο άρχισε να λειτουργεί το 1979 και αποτέλεσε πρότυπη μονάδα καθετοποιημένης παραγωγής πολυτελών επίπλων για το σπίτι καθώς και για επαγγελματικούς χώρους (ARCA contract), που ήρθε να καλύψει τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του επίπλου Σιλβεστρίδη.

Το 1980 η εταιρία μετατρέπεται στην ανώνυμη εταιρεία «Σιλβεστρίδης Α.Ε.», η οποία αποτελεί μέχρι σήμερα τη leader εταιρεία του Ομίλου.

Στις εκθέσεις τις εταιρείας θα βρεί κανείς διάφορα είδη επίπλων.Προτάσεις για την τραπεζαρία σας , για το σαλόνι καθιστικό , για την κρεβατοκάμαρα άλλα και προτάσεις για τον επαγγελματικό χώρο , έπιπλα για ξενοδοχεία, έπιπλα για καφέ, έπιπλα για εστιατόρια .

Η ποιότητα των επίπλων Σιλβεστρίδης, η οποία υλοποιείται και με τη χρυσή κάρτα εγγύησης 10 ετών που συνοδεύει όλα τα έπιπλα της εταιρείας, προσδίδει πραγματικό αντίκρισμα στην επένδυση που πραγματοποιεί ο πελάτης, για μια ζωή. Και αυτό σε συνδυασμό και με την τεχνική υποστήριξη που παρέχεται για πάντα από την εταιρεία για τα προϊόντα της, δημιουργεί ένα πολύ θελτικό και απόλυτα Ελληνικό προιόν, πράγμα που σπανίζει στις μέρες μας.