Σιλβεστρίδης - Επαγγελματικός εξοπλισμός

Έπιπλα ξενοδοχείων - Έπιπλα εστιατορίων - Έπιπλα καφετέριας - Έπιπλα πλοίων

Η εταιρεία Σιλβεστρίδης, εκτός απο τον τομέα των επίπλων για οικιακή χρήση, έχει έντονη παρουσία και στον χώρο της επίπλωσης , της διακόσμησης και του εξοπλισμού ξενοδοχείων , εστιατορίων , πλοίων και χώρων ψυχαγωγίας.
Η εταρεία καλύπτει όλα τα στάδια των εργασιών : από την ξήρανση του ξύλου μέχρι και την τελική εφαρμογή και εγκατάσταση. Η πλήρως καθετοποιημένη παραγωγική δομή εγγυάται κορυφαία ποιότητα με εντυπωσιακά συγκρατημένο κοστολόγιο. Επιπλέον εξασφαλίζει πολύ υψηλό επίπεδο κατασκευής και σύντομο χρόνο παράδοσης, δεδομένου ότι το σύνολο του έργου διεκπεραιώνεται από έμπειρες ομάδες εργασίας της εταιρείας και όχι απο ετερόκλητα συνεργεία.
 
Αναλαμβάνουμε τη μελέτη χώρων και έχουμε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό σχέδιο όσο δύσκολο ή ιδιότυπο κι αν είναι.Βασικός παράγοντας της ποιότητας κατασκευής εινια η υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα του Ομίλου , έκτασης 12.000m2, από τις μεγαλύτερες σε ευρωπαικό επίπεδο, και ο τεχνολογικός εξοπλισμός της, ο οποίος επιτυγχάνει τέλειο φινίρισμα και εφαρμογή σε μία μεγάλη γκάμα υλικών.

Εκτός απο τις αυθεντικές δημιουργίες του οίκου Σιλβεστρίδη, η εταρεία διαθέτει κατ’αποκλειστικότητα , έπιπλα κορυφαίων ευρωπαικών οίκων(Tonon,Calligaris,Driade,Pedralli),που καλύπτουν κάθε επαγγελματική ανάγκη.
Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις προδιαγραφές αντοχής που απαιτείται να έχουν οι επαγγελματικοί χώροι, έχει ανατπύξει ειδική τεχνογνωσία πανω στα υλικα και τις τεχνικές επεξεργασίας, τούς , ώστε η συντήρηση που απαιτείται να είναι η ελαχιστη  δυνατή. Καθε κατασκευή προσφέρεται με 10ετή εγγύηση και service απεριόστης διαρκείας.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός  της εταιρείας  Σιλβεστρίδη, αναλαμβάνει την οργάνωση της παραγωγής , τον συντονισμό των συντελεστών και έχει την εποπτεία των επαγγελματικών projects. Στο πελατολόγιο της εταιρείας, περιλαμβάνονται πολλά μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα , κρουαζιερόπλοια και εκαντοντάδες επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας.(bar, cafe, εστιατόρια).